SPECIALE AANBIEDING: Evolution Kiosk koop/huur

Buitenzuilen voor milieustraat gemeente Dronten

Woensdag 28 Februari 2018

Afval brengen bij de milieustraat van gemeente Dronten wordt nog efficiënter met buitenzuilen van Prestop. Wij hebben in de milieustraat van Dronten twee buitenzuilen geplaatst. Een buitenzuil heeft een ingebouwde NFC-reader en intercom, zodat de inwoner zich bij binnenkomst kan aanmelden op de weegbrug. Bij de weegbrug bij de uitgang staat de tweede buitenzuil met 22″ PCAP touchscreen, NFC-reader en intercom. De software van PieterBas Automatisering laat op het touchscreen zien hoeveel kilo de inwoner heeft gebracht en of betaald dient te worden.

 

Meer weten? Neem contact op!

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding