RESELLERS GEZOCHT

Canna kiosks bij evenement Delta 9 Analytics voor coffeeshops

Delta 9 Analytics organiseerde een indrukwekkend evenement met drie Prestop informatiezuilen, speciaal opgezet om hun totaaloplossing te promoten aan coffeeshopklanten. Deze kiosken, uitgerust met geavanceerde software, bieden een uitgebreide kijk op de verschillende wietsoorten die beschikbaar zijn in de coffeeshops.

Wat zijn canna kiosks?

Canna kiosks zijn Prestop informatiezuilen met Delta 9 Analytics software die Delta 9 aanbiedt aan coffeeshops. Deze zuilen stellen klanten in staat om gedetailleerde informatie over de aangeboden wietsoorten te bekijken. Dit helpt klanten bij het maken van een weloverwogen keuze. Delta 9 Analytics heeft zelf een zuil standaard in hun showroom staan, maar ter gelegenheid van het evenement hebben wij twee zuilen geleend aan Delta 9 zodat klanten kunnen zien dat er meerdere mogelijkheden zijn.

De voordelen van informatiezuilen in coffeeshops

De informatiezuilen bieden tal van voordelen voor zowel coffeeshops als hun klanten:

Gemak voor klanten

Klanten kunnen snel en eenvoudig informatie opzoeken over de verschillende soorten wiet. Dit kunnen op hun eigen tempo doen zonder een vorm van haast of beslissingsstress mee te maken.

Efficiëntie voor medewerkers

Medewerkers hoeven minder tijd te besteden aan het beantwoorden van vragen, waardoor ze zich kunnen richten op andere taken. Voorbeelden hiervan zijn het voorbereiden van bestellingen, het bijvullen van voorraad en het uitvoeren van administratieve taken.

Verhoogde verkoop

Door klanten te voorzien van gedetailleerde informatie, kan de verkoop van specifieke wietsoorten toenemen. Omdat heel het sortiment op de zuilen staat, komen ook de vaak wat onderbelichte soorten goed in beeld, wat ervoor kan zorgen dat klanten nieuwe soorten ontdekken.

Plan een demo in of vraag een offerte aan

Succesvol evenement door Delta 9 Analytics

Tijdens het evenement demonstreerde Delta 9 Analytics hoe de informatiezuilen kunnen worden ingezet in coffeeshops. De demonstratie toonde aan hoe eenvoudig het is voor klanten om door de beschikbare wietsoorten te bladeren en gedetailleerde beschrijvingen te lezen.

Waarom kiezen voor Delta 9 en Prestop?

Delta 9 Analytics is een betrouwbare reseller van Prestop informatiezuilen. Ze bieden niet alleen de hardware aan, maar ook de software die perfect aansluit bij de behoeften van coffeeshops. Dit maakt Delta 9 Analytics de ideale partner voor coffeeshops die hun klanten een betere ervaring willen bieden.

Bekijk de video van het evenement

Benieuwd naar hoe het evenement verliep en hoe de informatiezuilen in actie te zien zijn? Bekijk dan de video hieronder voor een impressie van de mogelijkheden die Delta 9 Analytics en Prestop informatiezuilen bieden voor coffeeshops.

Plan een demo in of vraag een offerte aan

Video Canna kiosks bij evenement Delta 9 Analytics voor coffeeshops

Delta 9 Analytics blijft innoveren en biedt steeds weer nieuwe oplossingen om de ervaring van coffeeshopklanten te verbeteren. Door gebruik te maken van de Prestop informatiezuilen, kunnen coffeeshops hun klanten een modern en informatief winkelbezoek bieden.

Conclusie

Met de integratie van Prestop informatiezuilen biedt Delta 9 Analytics een waardevolle oplossing voor coffeeshops. Deze zuilen verbeteren niet alleen de klantbeleving, maar dragen ook bij aan een efficiëntere bedrijfsvoering en verhoogde verkoop. Overweeg om deze innovatieve oplossing in uw coffeeshop te implementeren en profiteer van de vele voordelen die het biedt.

Plan een demo in of vraag een offerte aan

 

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak