RESELLERS GEZOCHT

Cash betalen met een bestelzuil

Vrijdag 25 Juni 2021

De bestelzuilen of kiosken van Prestop zijn ook te koppelen aan automatische cash betaalsystemen. Hierdoor kunnen alle klanten bestellen en afrekenen via een bestelzuil als ze contant willen afrekenen. Het is hierdoor zelfs mogelijk om zonder kassamedewerker te gaan werken. Alle bestellingen worden dan direct van de bestelzuilen naar de keuken gestuurd.

Bestelzuilen of kiosken zijn niet meer weg te denken uit fastfood restaurants, musea, stadions, bioscopen etc. Een ondernemer realiseert circa 30% meer omzet als een bestelling via een bestelzuil wordt geplaatst.

 

Bestellen zonder kassamedewerker

Door het koppelen van de automatische betaalsystemen en bestelzuilen is het zelfs mogelijk geworden om zonder kassamedewerker te gaan werken, er kan immers met zowel contant als pin worden betaald bij de bestelzuil. Alle bestellingen worden dan direct van de bestelzuil naar de keuken gestuurd. Dit is vele malen efficiënter.

Is het ingewikkeld? Zeker niet. Wij nemen de regie geheel over. We koppelen het systeem met de software via één van software partners en kiezen samen een kiosk uit die past binnen de uitstraling van het bedrijf.

 

Demonstratie in Experience Centre

Uiteraard kunnen we deze oplossing demonstreren in ons Experience centre. Maak vandaag nog een afspraak via deze link.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak