Ben jij onze nieuwe collega?

Classroom of the Future bij Agoria Academy

Donderdag 24 Oktober 2019

De Classroom of the Future bij Agoria Academy is uitgerust met de modernste technologische hulpmiddelen, waaronder touchscreens en touchtafels met Omnitapps van Prestop. Jo Boullart ziet een hoop voordelen in deze manier van lesgeven: "Hoge interactiveit (collaborative learning) primeert bij het lesgeven in de Classroom of the future. Het is die interactiviteit in combinatie met de technologie die er voor zorgt dat de leerstof veel beter wordt gecapteerd en nadien kan toegepast worden." De eerste cursisten zijn alvast razend enthousiast. Bekijk hieronder het videoverslag!

Touchscreen tafels  touchscreens  Omnitapps

Classroom of the future

Bekijk de video!

Meer informatie

Wil je meer informatie over touchscreen tafels, Omnitapps of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding