RESELLERS GEZOCHT

Collabration / Moodboard touchtafel

De samenwerkingstafel van Prestop

In de opvallende showroom van Prestop schittert een baanbrekend product: de samenwerkingstafel of collaboration table. Dit meesterwerk van technologie is ontworpen om samenwerking naar nieuwe hoogten te tillen en biedt een veelzijdige, gebruiksvriendelijke ervaring voor elke gebruiker.

Innovatieve kenmerken voor een naadloze samenwerking

De samenwerkingstafel is niet zomaar een standaard product. Het is een symbool van innovatie, gebouwd om aan de behoeften van moderne gebruikers te voldoen. Met twee 46-inch video wall-monitoren biedt het een indrukwekkende display die elke ruimte verlicht. Het tafelblad, vervaardigd uit 6 mm dik glas, biedt niet alleen een strakke uitstraling, maar maakt ook eenvoudige reiniging mogelijk, waardoor het perfect is voor drukke werkomgevingen.

Vraag maatwerk aan

Gebruiksvriendelijkheid staat voorop

Prestop begrijpt het belang van gebruiksvriendelijkheid. Daarom is de samenwerkingstafel ontworpen met het oog op gemak. Met hoogteverstelbare functies kunnen gebruikers de tafel aanpassen aan hun behoeften, terwijl de aanwezigheid van diverse USB-oplaadpunten en 230V-stroompunten ervoor zorgt dat alle apparaten altijd klaar zijn voor gebruik. Van het opladen van laptops tot het synchroniseren van apparaten, deze tafel biedt een naadloze ervaring voor elke gebruiker.

Maatwerk voor jouw unieke behoeften

Hoewel de samenwerkingstafel al indrukwekkend is in zijn standaardconfiguratie, begrijpt Prestop dat elke gebruiker unieke behoeften heeft. Daarom bieden ze aanpassingsmogelijkheden om te voldoen aan specifieke vereisten. Of het nu gaat om extra connectiviteitsopties, specifieke afmetingen of aangepaste branding, Prestop staat klaar om de samenwerkingstafel te transformeren tot jouw ideale oplossing.

Investeer in de toekomst van samenwerking

De samenwerkingstafel van Prestop vertegenwoordigt de toekomst van samenwerkingstechnologie. Met zijn geavanceerde functies, gebruiksvriendelijk ontwerp en mogelijkheid tot maatwerk, biedt het een ongeëvenaarde ervaring voor gebruikers in diverse omgevingen. Investeer vandaag nog in de toekomst van jouw samenwerkingsruimte met de samenwerkingstafel van Prestop.

Kortom, de samenwerkingstafel van Prestop is veel meer dan alleen een "standaard" product. Het is een symbool van innovatie, gebruiksvriendelijkheid en maatwerk, ontworpen om samenwerking naar nieuwe hoogten te tillen. Investeer vandaag nog in de toekomst van samenwerking met de samenwerkingstafel van Prestop.

Plan een demo in of vraag een offerte aan

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak