Ben jij onze nieuwe collega?

Corona vragen-test en desinfectie dispenser zuil

Vrijdag 12 Juni 2020

De interactieve corona vragen-test wordt nu gratis geleverd bij onze contactloze desinfectie gel dispenser zuil. Dit wandmodel en zuil zijn uitgerust met een 27” touchscreen waarop diverse vragen worden gesteld om te bepalen of het verstandig is de locatie verder te betreden. De applicatie is zo opgezet dat deze kan worden aangepast aan de huisstijl. Tevens is het mogelijk om de vragenlijst uit te breiden of aan te passen. 

De contactloze dispenser heeft een reservoir van maar liefst 5 liter. Dit houdt in dat er 5000 keer de juiste hoeveelheid desinfectiemiddel kan worden vrijgegeven.

 

Meer informatie

Bekijk de oplossing.

 

Zelf test in werking!

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding