RESELLERS GEZOCHT

CSrugs huurt designer touchtafel voor designer beurs

Woensdag 25 Januari 2023

CSrugs maakt innovatieve karpetten. Een hoge kwaliteit, hoogwaardige service en maatwerk definiëren CSrugs. Ze hebben medewerkers die met hartstocht en knowhow in hun vakken je helpen met het ontwerpen en kiezen van je perfecte vloerkleden. 

Destination: Design in het Klokgebouw met de Eminent X

Van 22 tot en met 24 januari vond de beurs Destination: Design plaats in het Klokgebouw in Eindhoven. CSrugs was aanwezig om hun vloerkleden te showen, maar vooral om te testen of ze een tafel moeten gaan inzetten in hun showroom of de showrooms van hun verkooplocaties. Daarom hadden ze de Eminent X gehuurd waar SiteKiosk op draaide met hun website met configurator erop. Een shop-in-shop is het concept en de reacties van de bezoekers en CSrugs zelf waren positief, dus we zijn benieuwd wat de toekomst inhoudt!

Ook geïnteresseerd in het huren van een touchtafel voor een beurs?

bekijk ons verhuuraanbod en vraag vrijblijvend een offerte aan   bezoek ons interactive experience center

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak