RESELLERS GEZOCHT

Curved touch videowall (nieuw)

Gebogen interactieve videowalls: Een nieuwe dimensie van dynamiek

Stel je voor: een Experience Centre dat niet alleen dynamisch is, maar ook interactief. Met de nieuwe Prestop 55” touch videowall schermen wordt dit een realiteit. Deze gebogen videowalls tillen de ervaring naar een hoger niveau en bieden een unieke beleving voor bezoekers.

Vraag maatwerk aan

Naadloze integratie voor een ongestoord visueel spektakel

Het unieke van onze touch videowall schermen is de nauwelijks waarneembare bezel van slechts 6 mm. Hierdoor kunnen de schermen bijna naadloos tegen elkaar gemonteerd worden, waardoor een vloeiende en ononderbroken kijkervaring ontstaat.

Creëer een boog van verbeelding

Door de flexibiliteit van onze videowall schermen is het mogelijk om ze in een boog naast elkaar te plaatsen. Dit opent de deur naar creatieve mogelijkheden en geeft een uniek visueel effect aan je ruimte.

Vraag maatwerk aan

Eenvoudige implementatie met onze partners

In samenwerking met diverse partners bieden we ook applicaties aan die zeer eenvoudig te implementeren zijn. Deze applicaties maken het mogelijk om de videowalls op maat te gebruiken voor jouw specifieke behoeften, waardoor je snel en efficiënt aan de slag kunt met het creëren van een indrukwekkende ervaring voor je bezoekers.

Ontdek de toekomst van interactieve presentatie

Met de Prestop 55” touch videowall schermen verleg je de grenzen van wat mogelijk is in het creëren van boeiende en dynamische presentaties. Stap in de toekomst van interactieve presentatie en breng je Experience Centre tot leven met deze innovatieve technologie.

Laat je inspireren en overtuigen

Klaar om je Experience Center naar nieuwe hoogten te tillen? Ontdek de mogelijkheden van de Prestop 55” touch videowall schermen en laat je inspireren door de grenzeloze creativiteit die ze bieden. Overtuig jezelf van de kracht van interactieve videowalls en geef je bezoekers een ervaring die ze niet snel zullen vergeten.

Vraag maatwerk aan

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak