RESELLERS GEZOCHT

Custom made touchscreen oplossing voor Xpeng

Donderdag 05 Mei 2022

Interactieve configurator voor Xpeng

Xpeng is een nieuwe Chinese fabrikant van elektrische auto's. Recentelijk hebben ze in The Westfield Mall of The Netherlands in Leidschendam hun eerste experience store geopend. In deze experience store kunnen bezoekers naast de P5 en P7 gezinsauto's ook een prototype van de vliegende auto, de Xpeng X2 bekijken. Ook is er vanaf nu een interactieve configurator waarop een model naar wens samengesteld kan worden.

Custom made 55" touchscreen oplossing

Voor onze partner TheLedWall heeft Prestop een custom made 55" touchscreen inbouwoplossing gemaakt. Het meubel waarin deze oplossing moest komen, was een bestaand meubel dus een standaard oplossing was niet aan de orde. Daarom heeft Prestop een oplossing op maat gemaakt. Het speciaal ontwikkelde stalen frame is in het meubel bevestigd en hierin is een 55" monitor geïntergreerd. De volledige voorzijde bestaat uit een op maat gemaakte glasplaat die door Prestop is voorzien van PCAP touch technologie. In de experience store zal op het scherm een configurator worden getoond waarop de bezoekers hun auto kunnen samenstellen. Naast deze oplossing zullen we ook nog een unit leveren die geïnstalleerd zal worden in het experience center in Zweden.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak