RESELLERS GEZOCHT

Dag drie op de Horecava 2024, bezoek ons nog twee dagen

Prestop, de toonaangevende naam in innovatieve technologische oplossingen, staat momenteel in de schijnwerpers op de beurs in Amsterdam. Het bedrijf presenteert met trots zijn nieuwste en meest geavanceerde bestelzuilen, naast een scala aan besteltotaaloplossingen in samenwerking met softwarepartners en kassasysteempartners.

Deze zuilen beloven niet alleen een naadloze bestelervaring voor klanten, maar ook efficiëntie en gemak voor bedrijven in de Horeca.

Op de zuilen draaien we S4D, Scanfie, Orderli, ICR Touch, Jamezz, Ik Bestel Zelf, OrangePOS en Sepay. Ook EatCard, SO Kiosk, Twelve, SIDES en Konacom en Lightspeed draaien op onze zuilen. Deze oplossingen integreren diverse systemen om een soepele en geoptimaliseerde bestelworkflow mogelijk te maken voor ondernemers. Daarnaast is Boba Supply aanwezig als reseller van onze zuilen aan Bubble Teas zaken.

Je vindt ons op stand 1.436 en onze partners die onze hardware tonen met hun oplossingen hier:

  • SO Kiosk 1.200
  • Ik Bestel Zelf 1.246
  • Twelve 1.300
  • OrangePOS 1.504
  • Scanfie 1.547
  • Boba Supply 8.602
  • SIDES 10.116
Stand van Prestop op Horecava 2024
OrangePOS partner Prestop op Horecava
Scanfie partner Prestop op Horecava
SIDES partner Prestop op Horecava
Ik Bestel Zelf partner Prestop op Horecava
SO Kiosk partner Prestop op Horecava
Twelve partner Prestop op Horecava
Boba Supply partner Prestop op Horecava

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak