RESELLERS GEZOCHT

Day One bij Domino's Australië en Nieuw-Zeeland

Maandag 18 Maart 2024

Ieder jaar houdt Domino's Pizza wereldwijd rallies voor franchisenemers en iedereen betrokken bij Domino's. Dit jaar was Prestop erbij voor de Rally van Domino's Australië en Nieuw-Zeeland (ANZ) om onze self-service kiosks te introduceren voor de Australische en Nieuw-Zeelandse markt! In Gold Coast waren 1600 Dominoids aanwezig voor het evenement met als thema "Day One", waarbij iedere dag als dag één wordt gezien. Er werden lezingen gehouden, de plannen voor het komende jaar werden voorgeschoteld en leveranciers en Domino's zelf aanwezig waren op een beursvloer met de nieuwste ontwikkelingen van alles wat met pizza te maken heeft. Er was ook een Awards avond voor de beste franchisewinkels en -ondernemers.

Een highlight was een 1 op 1 gesprek tussen de CEO van Domino's Australië en de oprichter van Domino's Tom Monaghan!

Prestop toonde voor de ANZ markt het 24" Evolution baliemodel, en de 27" Luminant enkelzijdige- en dubbelzijdige bestelzuilen. Er waren veel geïnteresseerden en velen hebben al een reservering of bestelling geplaatst, waarbij er één gelukkige al een enkelzijdige bestelzuil heeft gewonnen, als onderdeel van de introduceringsactie!

Daarnaast heeft Prestop de eerste winkel in Australië bezocht waar een bestelzuil is geleverd, namelijk Surfers Paradise, om daar een bestelling te plaatsen!

Domino's Pizza ANZ Rally Day One bestelzuilen
Domino's Pizza ANZ Rally Day One bestelzuilen
Domino's Pizza ANZ Rally Day One bestelzuilen
Domino's Pizza ANZ Rally Day One bestelzuilen
Domino's Pizza ANZ Rally Day One bestelzuilen

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak