RESELLERS GEZOCHT

De abdij van Bornem

Woensdag 22 September 2021

Voor de abdij van Bornem in België, die nu is opengesteld om te bezoeken, zijn er door Prestop twee grote 65inch smart touchtafels geleverd met de ingerichte Omnitapps4 Composer software. De krachtige Intel NUC i7 processors zorgen voor de snelle interactieve werking. Na een training zullen de medewerkers zelf de info verder bijhouden en aanvullen.

 

De Gemeente Bornem kan op deze manier informatie geven, niet alleen over de abdij maar ook o.a. over de kasteelheren van het schitterende Kasteel Marnix van Sainte-Aldegonde dat vlakbij ligt. Tijdens ons bezoek afgelopen week (zeker de moeite waard eens te gaan kijken) waren de touchtafels goed in gebruik en men ontdekte veel informatie tijdens de rondgang in de bibliotheek. De Harry Potter-achtige bibliotheek is een aanrader met een schat aan oude waardevolle boeken.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak