RESELLERS GEZOCHT

De Evolution 24 X 24 en Eminent 24 X 27 met topschermen - De eyecatchers van het moment!

Woensdag 18 Oktober 2023

Prestop is een specialist in custom producten maken. Met onze eigen designers, tekenaars en assemblage kunnen we ieder gewenst product maken. We kunnen een geheel nieuw product maken of, zoals in dit geval, een bestaand product aanpassen.

Dit komt perfect ter uiting bij de Evolution 24" X 24" en Eminent 24" X 27". Hiervoor hebben we een bestaande 24 inch Evolution en Eminent kiosk gepakt en deze voorzien van een topscherm. Bij de Evolution is het een 24" signage scherm en bij de Eminent een 27" reclamescherm. 

Informatie, bestellen, aanmelden en meer met een zuil

De Kiosk Evolution 24" X 24" en Eminent 24" X 27" kunnen multifunctioneel worden ingezet. Je kan ze perfect gebruiken als shop-in-shop bestelzuil, self-service kiosk in je QSR, informatiezuil in je winkel of als aanmeldzuil op de zaak of bij evenementen. Toon foto's en video's op het topscherm voor reclame of instructies.

Shop-in-Shop bestelzuil

Een shop-in-shop bestelzuil is een uitstekende manier om de efficiëntie van je winkel te verbeteren. Met de twee zuilen kun je een geïntegreerd bestelsysteem creëren, waardoor klanten snel en gemakkelijk producten kunnen selecteren en bestellen. Dit vermindert de wachttijd en verhoogt de tevredenheid van je klanten, wat uiteindelijk leidt tot een toename in verkoop en omzet. Met het topscherm maak je duidelijk wat de klanten bij de zuil kunnen doen.

Self-Service kiosk in je QSR

In de Quick Service Restaurant (QSR) branche is snelheid van essentieel belang. De zuilen bieden de perfecte oplossing voor het versnellen van bestel- en betaalprocessen. Met deze self-service kiosk kunnen klanten zelf hun maaltijden samenstellen, aanpassingen maken aan hun bestellingen en gemakkelijk afrekenen. Dit vermindert de drukte bij de kassa's en verbetert de doorvoer, waardoor je klanten tevreden en je winst gestaag blijft groeien.

Informatiezuil in je winkel

Een informatiezuil in je winkel is een geweldige manier om klanten te voorzien van productinformatie, aanbiedingen en meer. De zuilen met topscherm kunnen worden ingezet als een interactieve informatiebron. Klanten kunnen eenvoudig informatie opzoeken over producten, prijzen vergelijken en zelfs reviews lezen. Dit verhoogt niet alleen de klantbetrokkenheid, maar stimuleert ook de verkoop.

Prestop kiosk Eminent 24 inch met 27 inch topscherm voor digital signage
Prestop kiosk Evolution 24 inch met 24 inch topscherm voor digital signage

Aanmeldzuil op de zaak of bij evenementen

De Eminent 24" X 27" en Evolution 24" X 24" kunnen ook dienen als een efficiënte aanmeldzuil op je bedrijfslocatie of tijdens evenementen. Klanten en gasten kunnen zich snel en eenvoudig registreren, waardoor de wachttijden worden verkort en de algehele ervaring wordt verbeterd. Het personaliseren van aanmeldprocessen en het verzamelen van waardevolle gegevens wordt moeiteloos met deze kiosk.

Geïnteresseerd in een zuil met digital signage topscherm?

Bekijk de zuilen en vraag een vrijblijvend een offerte aan

 

bezoek ons interactive experience center   online meeting inplannen

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak