RESELLERS GEZOCHT

De flightcase + smart lift: ideaal voor het aankomende beurzen-seizoen!

Maak kennis met de Flightcase Touchtafel, de perfecte oplossing voor interactiviteit die verkrijgbaar is in verschillende maten om aan al jouw wensen te voldoen.

Deze touchtafel is ontworpen om aan al je interactieve behoeften te voldoen en wordt geleverd in diverse formaten, zodat je de perfecte pasvorm kunt kiezen. Of je nu een compacte tafel nodig hebt voor een kleinere ruimte of een grotere tafel voor een indrukwekkende presentatie, wij hebben de juiste maat voor jou.

Vraag maatwerk aan

Interactie op maat met verrolbare en opbergbare touchtafel

De Flightcase Touchtafel biedt een unieke manier om informatie te delen en te communiceren. Of je nu meerdere mensen wilt betrekken bij een bedrijfspresentatie, plattegronden wilt tonen, wilt brainstormen, je website wilt presenteren of gewoon een leuke game wilt spelen op het touchscreen, deze tafel kan het allemaal. Het hoogtepunt is dat de tafel in een flightcase zit en dus gemakkelijk is te beschermen en verplaatsen van event naar event. Daarnaast is de flightcase touchtafel elektrisch in hoogte verstelbaar en volledig kantelbaar is, zodat je hem kunt aanpassen aan jouw specifieke situatie.

Vraag maatwerk aan

Ideaal voor beurzen en roadshows

Of je nu in een directiekamer, showroom, op een evenement, beurs of in een onderwijsinstelling bent, de Flightcase Touchtafel past zich aan jouw behoeften aan. Gebruik hem staand voor overtuigende presentaties, kantel hem als tekentafel of informatiekiosk, of leg hem plat voor interactie met meerdere personen tegelijk. Prestop kan deze elektrische lift uitrusten met professionele touchscreens van verschillende groottes, van 40 inch tot 70 inch, met indrukwekkende visuele prestaties van Full HD tot 4K en betrouwbaarheid op lange termijn. Prestop maakt in haar eigen cleanroom de touchscreens. De capacitieve touch-technologie zorgt voor nauwkeurige multi-touch functionaliteit met een uniek glad oppervlak, en er is zelfs ruimte voor een krachtige pc in de ingebouwde basis.

Vraag maatwerk aan

Flightcase Touchtafel veilig opgeborgen in de handige flightcase
Flightcase Touchtafel veilig opgeborgen in de handige flightcase

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak