RESELLERS GEZOCHT

De meest veelzijdige touchtafels vind je bij Prestop

Woensdag 23 Februari 2022

De Lift & Tilt Smart Touchtafel brengt interactiviteit in elke omgeving.

Onze touchtafels vormen een unieke manier van interactieve uitwisseling van informatie waarbij de beleving letterlijk centraal staat. Een touch table kan door meerdere personen tegelijk gebruikt worden en is uitermate geschikt voor het interactief presenteren van je bedrijf, het tonen van plattegronden, brainstormen, je website laten zien, het laten circuleren van een slideshow of als digitale kiosk. Laat je bezoekers een game spelen op de touchscreen tafel: een prima activatie op elke plek. De Lift & Tilt Smart Touchtafel is uniek in zijn soort: de hoogte en stand van het scherm zijn instelbaar!

Zet het onbeperkt in

Of je je publiek nu aanspreekt in de directiekamer, in een showroom, op een evenement of in een onderwijsinstelling, de smart touch table is het paradepaardje voor de job. De staande positie is ideaal voor presentaties. Gebruik de touch tafel als een tekentafel of informatiekiosk in een hoek van bijv. 45 graden. Of laat het touch screen zakken tot een vlakke tafelpositie, verzamel je publiek en interacteer met meerdere personen tegelijk. De Lift & Tilt Touch Table kan worden uitgerust met een professionele 55" of 65" monitor tot 4K resolutie voor verbluffende visuele prestaties en betrouwbaarheid op lange termijn. De capacitieve touch-technologie biedt nauwkeurige multi-touch functionaliteit met een uniek glad aanvoelend oppervlak. De eigen basis beschikt over een afgesloten ruimte voor een prestatie-pc.

Uniek product alleen bij Prestop

De tafel is elektrisch in hoogte verstelbaar en volledig kantelbaar om comfortabele en ergonomische werkposities mogelijk te maken. Dit maakt de tafel uniek, nergens zal je een soortgelijke versatiliteit vinden voor al je behoeftes zoals bij Prestop. Met de optionele wielen kan je de tafel overal naartoe rollen en zelfs in een flightcase van locatie naar locatie vervoeren.

Bekijk de brochure van onze Smart Touch Tables   Bekijk de tafels in onze showroom

 

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak