RESELLERS GEZOCHT

De Slim 22P en 22P LED: strak, nieuw en opvallend

Prestop staat bekend om zijn expertise in op maat gemaakte producten. Met ons team van deskundige ontwerpers, tekenaars en assemblagemedewerkers kunnen wij een breed scala aan producten realiseren. Of het nu gaat om het creëren van gloednieuwe producten of het aanpassen van bestaande producten, bij Prestop ben je aan het juiste adres.

Innovatieve aanpassingen aan een bestaand Slim product

Onze vaardigheden komen uitstekend tot uiting in de Slim 22P en Slim 22P LED. We hebben de basis van de Slim 24L voorzien van een portrait schermen, waarvan er eentje met zijn LED verlichtingrand helemaal opvalt.

Staal in verschillende kleuren

Standaard zijn de zuilen van Prestop in het zwart of wit. Tegen meerprijs is echter iedere RAL kleur mogelijk!

LED verlichting in verschillende kleuren

Ook de LED verlichting aan de zijkant is mogelijk is meerdere kleuren. Deze kan je zelf heel gemakkelijk verstellen met de bijgeleverde afstandsbediening. Zo kun je de zuilen door middel van de kleuren hardware en LED laten matchen bij jouw brand image!

Informatie, bestellen, aanmelden en meer met een zuil

De Kiosk Slim 22"P en Slim 22"P LED zijn veelzijdig inzetbaar. Of je ze nu wilt gebruiken als shop-in-shop bestelzuilself-service kiosk in je Quick Service Restaurant (QSR), informatiezuil in je winkel of als aanmeldzuil tijdens evenementen of op bedrijfslocaties, deze kiosken bieden diverse toepassingsmogelijkheden. 

prestop slim kiosk 22 inch portrait variaties
prestop slim kiosk 22 inch portrait LED verlichting kleuren en afstandsbediening
prestop slim kiosk 22 inch portrait betaalterminals

Verbetering van winkelervaring en efficiëntie

  • Shop-in-Shop bestelzuil: Verbeter de winkelervaring door geïntegreerde bestelzuilen te implementeren. Hiermee kunnen klanten snel en gemakkelijk producten selecteren en bestellen, wat resulteert in minder wachttijd en een hogere klanttevredenheid. Het duidelijke topscherm geeft aan wat klanten kunnen verwachten bij de zuil.

  • Self-Service Kiosk in je QSR: Snelheid is cruciaal in de Quick Service Restaurant branche. Deze kiosken bieden een oplossing om bestel- en betaalprocessen te versnellen. Klanten kunnen zelf maaltijden samenstellen, bestellingen aanpassen en gemakkelijk afrekenen. Dit vermindert drukte bij de kassa's en verbetert de algehele doorvoer, waardoor zowel klanten als winst tevreden blijven groeien.

  • Informatiezuil in je winkel: Verrijk de winkelervaring door klanten te voorzien van productinformatie en aanbiedingen. Het topscherm biedt een interactieve informatiebron waar klanten productinformatie kunnen vinden, prijzen kunnen vergelijken en zelfs reviews kunnen lezen. Dit vergroot niet alleen de betrokkenheid van klanten, maar stimuleert ook de verkoop.

  • Aanmeldzuil op de zaak of bij evenementen: Maak van de Slim 22 portrait zuilen efficiënte aanmeldzuilen op bedrijfslocaties of tijdens evenementen. Klanten en gasten kunnen zich snel en moeiteloos registreren, waardoor wachttijden worden verkort en de algehele ervaring verbetert. Het personaliseren van aanmeldprocessen en het verzamelen van waardevolle gegevens wordt eenvoudig met deze kiosken.

Geïnteresseerd in een slanke zuil?

Bekijk de zuilen en vraag een vrijblijvend een offerte aan

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak