PERSONEEL GEZOCHT

De Webwinkel Vakdagen in Utrecht zijn begonnen!

Woensdag 29 Juni 2022

Zien we jou in de Jaarbeurs?

Eindelijk is het zover; de Webwinkel Vakdagen in Utrecht zijn begonnen. Dé beurs waar de gehele digital commerce branche samen komt in twee dagen. Prestop is te vinden op stand 2 waar we een greep uit ons assortiment tonen. Kom je ons bezoeken? Wij ontvangen je graag. We zien je graag op onze stand, of stuur een berichtje naar Alexander Aelberts op nummer 06 29096119 om een afspraak te maken. Gebruik een van de door Prestop geplaatste wayfinding zuilen om in de beurshal je route naar onze stand te bepalen. Vergeet ook vooral niet om aan te schuiven bij onze presentatie samen met Adyen en Prénatal over hoe je succesvol bestelzuilen inzet in jouw onderneming.

meld je hier gratis aan

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding