Ben jij onze nieuwe collega?

Deelname Fieldlab Eventsummit

Woensdag 14 April 2021

20 Mei is de 13de editie van EventSummit in Jaarbeurs. Dé dag om elkaar weer eens Live te zien. De dag waarop we onze oplossingen kunnen laten zien die uitermate geschikt zijn voor plaatsing op een stand. Met deze interactieve oplossingen zorgt u ervoor dat u uw bezoekers toch alles kunt tonen zonder (extra) personeel. Unieke van dit event is dat het tevens een Fieldlab testevenement is, dus er wordt verwacht dat je je laat testen voor en na EventSummit. Maar tijdens de dag zelf zijn er weinig restricties.  Jij bent erbij toch?  

Inschrijven kan via deze link https://eventsummit.nl/toegangskaarten/

Wens je liever een bezoek aan ons Experience centre dan kan dit natuurlijk ook. Bel ons voor het maken van een afspraak of meldt je aan via deze link

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding