RESELLERS GEZOCHT

Design maatwerk buiten totems AFAS Live

Design en productie van buitenzuilen

Prestop heeft buitenzuilen ontworpen die perfect passen bij het futuristische gebouw van het AFAS Clubhuis en het AFAS Theater.

Na drie jaar bouwen werd op 16 november 2020 het AFAS Clubhuis voltooid. Pas in de zomer van dit jaar mochten gasten en personeel weer worden ontvangen. Toen werd duidelijk dat de buitensignage onvoldoende informatie gaf over waar de gasten zich moesten melden en parkeren.

Hierop vroeg Herman Zondag op een vrijdagmiddag aan Prestop om direct na het weekend samen met hem te kijken of er een tweetal buitenzuilen ontworpen, gebouwd en geplaatst konden worden. Deze zuilen moesten niet alleen dienen als signage, maar ook als naambord, diverse bordjes en zelfs de brievenbus vervangen.

Vraag maatwerk aan

Ontwerp en realisatie van buitenzuilen voor AFAS clubhuis en AFAS Theater

Een rondleiding door het imposante complex en een nauwkeurige bestudering van de indrukwekkende gebouwen en hun materialen gaf Prestop voldoende inzicht om binnen één week een ontwerp te presenteren. Het ontwerp was meteen een schot in de roos en bleef onveranderd.

Perfecte integratie met het gebouw

De buitenzuilen, die in oktober nog worden voorzien van een high-brightness monitor, zijn niet alleen fraai vormgegeven aan de voorzijde, maar ook de zijkanten en achterkant passen perfect bij het door architect Steef van der Veldt ontworpen pand.

Vraag maatwerk aan

Van concept tot eindresultaat

De fotoreportage geeft een goed beeld van hoe onze designers, door goed te luisteren naar de klant en gebruik te maken van enkele foto’s, tot een schitterend eindresultaat zijn gekomen.

Vraag maatwerk aan

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak