RESELLERS GEZOCHT

Design maatwerk buiten totems AFAS Live

Maandag 13 September 2021

Design en productie van buitenzuilen door Prestop die passen bij het futuristische gebouw van AFAS Clubhuis en AFAS Theater.

 

Op 16 November 2020 was na drie jaar de bouw van het AFAS Clubhuis afgerond. Doordat pas in de zomer van dit jaar het weer was toegestaan gasten en personeel te ontvangen werd er geconstateerd dat de buitensignage onvoldoende duidelijk maakt waar de gasten zich moeten melden en kunnen parkeren.

 

Het was daarom Herman Zondag die op vrijdagmiddag aan Prestop vroeg om direct na het weekend samen met hem te kijken of we een tweetal buitenzuilen konden ontwerpen, bouwen en plaatsen die niet alleen dient als signage maar tevens het naambordje, diverse bordjes en zelfs de brievenbus gaat vervangen.

Een rondleiding door het imposante complex maar ook een nauwkeurige bestudering van de imposante gebouwen en waaruit ze zijn opgebouwd gaf Prestop voldoende inzicht om binnen 1 week een ontwerp te presenteren. Het was direct raak. Het bleef bij dit ene ontwerp!

 

De buitenzuilen welke in oktober nog worden voorzien van een highbrightness monitor zijn niet alleen fraai vormgegeven van de voorzijde maar de zijkanten en de achterkant passen perfect bij het pand ontworpen door de architect Steef van der Veldt.

 

De fotoreportage geeft een goed beeld hoe onze designers vanuit een aantal foto’s, goed luisteren naar de klant tot een schitterend eindresultaat zijn gekomen.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak