RESELLERS GEZOCHT

Digitalisering in de Horeca succesvol event

Het evenement "Digitalisering in de Horeca" dat werd gehouden is succesvol verlopen. In De Koepel in Haarlem, een voormalige gevangenis, werden de zeer informatieve  presentaties van Rabobank, Prestop, Twelve en De BroodjesBus goed ontvangen door de aanwezigen. De sprekers deelden waardevolle inzichten over de mogelijkheden van digitalisering in de horecasector.

Interactieve betrokkenheid van bezoekers met ervaringen en ideeën

Wat het evenement extra bijzonder maakte, was de betrokkenheid van de bezoekers. Zij dachten actief mee en deelden hun eigen ervaringen en ideeën over digitalisering in de horeca. Dit zorgde voor een interactieve en levendige discussie, waarin verschillende perspectieven en benaderingen werden belicht.

De deelnemers waren enthousiast en gemotiveerd om de digitale transformatie in de horeca verder te verkennen. Ze waardeerden de mogelijkheid om hun kennis te vergroten en te netwerken met andere professionals uit de branche. Het evenement bood een uitstekende gelegenheid om inspiratie op te doen en nieuwe contacten te leggen.

Prestop digitalisering in de horeca evenement Rabobank presentatie

Bekijk een korte recap van het evenement

Een geslaagd evenement dat digitalisering in de horecasector bevordert

Al met al was het evenement een groot succes. Zowel de presentatie als de betrokkenheid van de bezoekers droegen bij aan een waardevolle en leerzame ervaring. De organisatoren hebben met dit evenement een waardevolle bijdrage geleverd aan het bevorderen van digitalisering in de horecasector. Als afsluiter kon iedereen bij de BroodjesBus een heerlijk broodje en drankje gratis bestellen op de bestelzuil.

 

Geïnteresseerd in hoe jij je horecazaak kan digitaliseren?

Neem contact met Prestop op   bezoek ons interactive experience center

 

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak