PERSONEEL GEZOCHT

Domino's bestelzuil / QSR self order kiosk NL, DU & DK

Donderdag 15 April 2021

Prestop is gestart met de uitrol van de door Prestop ontworpen bestelzuilen in Nederland, Duitsland en Denemarken.

Met behulp van bestelzuilen zal er minder menselijk contact zijn bij het bestellen en verschuift het contact naar het verwelkomen van de klanten en afgifte van de bestellingen. Hierdoor blijft er meer tijd over voor het bereiden van de pizza’s. Domino’s zet de zuilen ook in omdat bewezen is dat een bestelzuil significant meer omzet oplevert omdat er veel meer side sales is.

Er wordt via de kiosk veel meer drinken en desserts besteld. De gekozen zuil is in samenwerking met Domino’s ontwikkeld. Zo hebben we gekozen voor een print achter het glas en worden de zijkanten door led aangelicht. Voor de betalingen is gekozen voor Adyen. Uiteraard kunt u de zuil ook bekijken in ons Experience Centre.

Maak vandaag nog een afspraak om de mogelijkheden door te nemen.  OF neem deel aan het webinar van 18 mei waar uiteraard ook de Domino's bestelzuil naar voren wordt gebracht. Inschrijven voor dit webinar kan via deze link.

Klik hier voor meer informatie over onze bestelzuilen.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding