RESELLERS GEZOCHT

Domino's bestelzuil / QSR self order kiosk NL, DU & DK

QSR Domino's bestelzuil

Prestop is gestart met de uitrol van de door Prestop ontworpen bestelzuilen in Nederland, Duitsland en Denemarken.

Met behulp van bestelzuilen zal er minder menselijk contact zijn bij het bestellen en verschuift het contact naar het verwelkomen van de klanten en afgifte van de bestellingen. Hierdoor blijft er meer tijd over voor het bereiden van de pizza’s. Domino’s zet de zuilen ook in omdat bewezen is dat een bestelzuil significant meer omzet oplevert omdat er veel meer side sales is.
De kiosk software ontwikkeld voor Domino's is een op maat gemaakte oplossing die door heel het land te vinden is in Domino's stores. Al het beschikbare aanbod in de winkel en op de website staat ook op de kiosk. Klanten kunnen door alle menu categorieën heen scrollen en pizza’s, snacks, shakes, en meer bestellen en aanpassen naar smaak met de ingrediënten selector zoals klanten gewend zijn van Domino's.

Er worden via de kiosk veel meer drinken en desserts besteld. De gekozen zuil is in samenwerking met Domino’s ontwikkeld. Zo hebben we gekozen voor een print achter het glas en worden de zijkanten door led aangelicht. Voor de betalingen is gekozen voor Adyen. Uiteraard kan je de zuil ook bekijken in ons Experience Center of via een live stream demo.
Als de klant zijn bestelling samengesteld heeft, kan afgerekend worden door middel van de ingebouwde pin terminal van Adyen, deze ondersteunt alle gebruikelijke betalingsmogelijkheden. Na betaling wordt de bestelling doorgegeven aan de betreffende store met behulp van de Domino’s API, komt deze ook op het in-store wachtrij scherm te staan en gaan ze gelijk aan de slag met de bestelling.

Domino's bevestigt:

  • Een order kiosk leidt tot gemiddeld 25% meer omzet
  • De gemiddelde besteding per gast stijgt aanzienlijk
  • Helpt voor een efficiëntere personeelsbezetting
  • Verlaagt de maandelijkse kosten
  • Vermijdt lange, onoverzichtelijke drukte voor de kassa
  • Genereert extra inkomsten door upselling en cross-selling

Maak vandaag nog een afspraak om de mogelijkheden door te nemen.

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over food / QSR bestelzuilen of andere interactieve oplossingen? Bezoek ons Interactive Experience Center voor een rondleiding van alle interactieve oplossingen die we hebben.
Of neem contact op met Prestop via 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak