Donatie oplossingen voor World Press Photo

Maandag 08 Juni 2020

Samen met Adyen hebben we een tweetal oplossingen geleverd waarmee bezoekers geld kunnen doneren aan de organisatie. De schermoplossing werkt geheel contactloos en is opgebouwd met de nieuwste Verifon UX-410 en een Omnitapps applicatie. Er is maar één bedrag dat kan worden gedoneerd maar dit kan de donateur natuurlijk meerdere keren doneren door zijn Smartwatch, telefoon of pas in de buurt van de NFC reader te houden.

De tweede oplossing is een informatiezuil die we speciaal hiervoor hebben omgebouwd tot donatiezuil. De donateur heeft hier wel keuze uit meerdere bedragen en kan kiezen uit PaybyLink/QR betalen, contactloos of met pin.

 

Meer informatie

Wil je meer informatie over donatiezuilentouchscreens of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bekijk de twee oplossingen.

 

Kioskoplossing!

 

Schermoplossing!

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Ook nu ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Daarnaast geven we digitale tours via Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vanuit thuis vragen stellen. Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

 

plan een (digitale) rondleiding