Donatiezuilen in het Van Gogh Museum

Woensdag 31 Juli 2019

 

In samenwerking met Easy Collect heeft Prestop bij het Van Gogh museum twee donatiezuilen geleverd.

 

Donatiezuil maakt doneren gemakkelijker 

Het museum krijgt veel donaties van bezoekers die overal ter wereld vandaan komen. Als de cash donatie niet in Euro’s is, dan zijn de kosten om de buitenlandse valuta om te wisselen naar Euro vaak groter dan de donatie zelf. Door het plaatsen van donatiezuilen gebeurt de donatie nu digitaal waardoor het omwisselen niet meer nodig is.

 

Van Gogh app gemaakt met Omnitapps4

Voor de donatiezuilen hebben we, op basis van onze Omnitapps4 software, een custom Van Gogh app gebouwd. De app is volledig in de stijl van Van Gogh en uitgerust met speciale functionaliteiten om het doneren zo simpel mogelijk te maken. Zelfs de pinterminal hebben we voorzien van Van Gogh.

 

Bestelzuilen    Omnitapps4

Meer informatie

Wil je meer informatie over donatiezuilen en bestelzuilen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom