RESELLERS GEZOCHT

Drie Amsterdamse Domino's verrijkt met bestelzuilen

Horeca self-service zuilen bij Amsterdamse Domino's

Aan de Linneausstraat staat vanaf deze week een tweezijdige DUO bestelzuil. Tevens hebben de vestigingen aan het Stadionplein en de Haarlemmerdijk enkelzijdige bestelzuilen in dezelfde stijl. Deze hebben allen een mooi print achter het glas en LED verlichting voor die Domino's branding touch. Met de door Omnitapps ontwikkelde software die offline draait, hoeven alleen de bestelling en betaling online te gebeuren waardoor klanten razendsnel door de verschillende lekkere opties kan swipen en customizen. De zuil zorgt zo voor een verlichting van de personeelsdruk, kostenbesparing, en een upsell van gemiddeld wel 25%. 

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over food / QSR bestelzuilen of andere interactieve oplossingen? Bezoek ons Interactive Experience Center voor een rondleiding van alle interactieve oplossingen die we hebben.
Of neem contact op met Prestop via 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak