RESELLERS GEZOCHT

Dubbelzijdige buitenzuil

Nieuwe buitenzuil met touchscreens bij 't Gasthoes in Gemeente Horst aan de Maas

In de gemeente Horst aan de Maas is onlangs een opmerkelijke toevoeging gedaan aan het 't Gasthoes: een unieke buitenzuil. Deze maatwerk buitenzuil van Prestop beschikt over twee touchscreens, wat een innovatieve toevoeging is aan het lokale landschap.

Vraag maatwerk aan

Innovatieve touchscreens voor buitentoepassingen

De touchscreens op deze zuil zijn speciaal ontworpen voor gebruik buitenshuis. Ze zijn uitgerust met high brightness bonded glass technologie en lichtsensoren, waardoor ze bestand zijn tegen direct zonlicht en 's avonds voor optimale helderheid zorgen.

Externe Pc's voor aansturing van content

Opvallend is dat de pc's voor de contentaansturing zich niet in de zuil zelf bevinden, maar intern zijn geplaatst in een geconditioneerde ruimte. Deze opstelling maakt gebruik van extenders die verbonden zijn met Cat 6 netwerkkabels, waardoor een afstand van meer dan 30 meter wordt overbrugd.

Vraag maatwerk aan

Dubbelzijdige opstelling voor verschillende gebruikers

Het unieke aspect van deze buitenzuil is het feit dat er twee touchscreens zijn, op verschillende hoogtes geplaatst. Eén touchscreen is op ooghoogte voor volwassenen, terwijl het andere 32” touchscreen zich op ooghoogte van kinderen bevindt. Deze opstelling is gebaseerd op de verschillende gebruikersbehoeften: volwassenen kunnen via de Omnitapps applicatie informatie vinden over activiteiten en horeca in 't Gasthoes, terwijl kinderen kunnen genieten van speelse interactieve content en spelletjes.

Samenwerking voor realisatie

Prestop heeft niet alleen de buitenzuil op maat gemaakt, maar ook de betonplaat geleverd en het geheel geplaatst in samenwerking met een bouwmaatschappij. Deze nauwe samenwerking zorgde voor een vlotte en professionele realisatie van het project.

Inspiratie uit het Experience Center

De keuze voor een dubbelzijdige zuil werd geïnspireerd door een bezoek van de Gemeente Horst aan ons Experience Center. Daar staan namelijk twee buitenzuilen opgesteld, waarvan één dubbelzijdig, wat de mogelijkheden en voordelen van deze innovatieve oplossing duidelijk demonstreert.

Met deze unieke buitenzuil bij 't Gasthoes biedt de gemeente Horst aan de Maas een modern en interactief informatiepunt voor zowel volwassenen als kinderen, wat bijdraagt aan een verrijking van de openbare ruimte en de beleving van de lokale gemeenschap.

Vraag maatwerk aan

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak