RESELLERS GEZOCHT

Dubbelzijdige buitenzuil

Maandag 21 Juni 2021

In de gemeente Horst aan de Maas staat sinds kort een unieke buitenzuil opgesteld bij ‘t Gasthoes. Deze volledig op maat gemaakte buitenzuil heeft namelijk een tweetal touchscreens. Eén scherm bevindt zich op ooghoogte voor volwassenen en in de andere zijde van de zuil zit een 32” touchscreen verwerkt op ooghoogte voor kinderen.

 

De touchscreens zijn specifiek gebouwd voor buitentoepassingen. Het zijn zogenoemde high brightness bonded glass touchscreens met lichtsensoren. Dit betekend dat direct zonlicht geen invloed heeft op de zichtbaarheid en dat ‘s-avonds juist de helderheid wordt gedimd.

 

Verder bevinden de pc’s voor aansturing van de content zich niet in de zuilen zelf maar staan binnen in een geconditioneerde ruimte opgesteld. Door de afstand van meer dan 30 meter te overbruggen maken we gebruik van zogenaamde extenders die verbonden zijn met Cat 6 netwerk bekabeling.

 

De reden dat de touchscreens op twee hoogte zitten heeft te maken met de touch applicatie die ook door Prestop is geleverd. Het touchscreen voor de kinderen brengt de informatie namelijk speelser over en zij kunnen ook spelletjes spelen. Dit t.o.v. het scherm voor de volwassen waar de Omnitapps applicatie op draait. Zij kunnen informatie opzoeken over wat er te beleven is in het Gasthoes, over wat ze er kunnen eten en drinken, etc.

 

Uiteraard leverde Prestop de betonplaat en plaatste de zuil in samenwerking met een bouwmaatschappij.

 

Gemeente Horst kwam tot de keuze voor een dubbele zuil naar aanleiding van een bezoek aan ons Experience Centre. Op ons buitenterrein staan namelijk een tweetal buitenzuilen opgesteld waarvan één dubbelzijdig is.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak