RESELLERS GEZOCHT

Dubbelzijdige outdoor totem voor Belgische klant

Donderdag 09 December 2021

Voor één van onze Belgische partners, Oscart, hebben wij een custom made dubbelzijdige outdoor totem mogen produceren welke is geïnstalleerd bij een winkelcentrum in Mechelen. In deze uit RVS gemaakte behuizing zitten twee stuks professionele 75” Philips monitoren met een hoge helderheid waar de klant zorg voor heeft gedragen. Op deze twee grote monitoren zullen signage boodschappen worden getoond.

De installatie op locatie was goed geregeld. Er was een kraan ter plaatse om de totem op zijn plaats te zetten. Om het zichtgedeelte van de totem wat hoger te krijgen had de klant ervoor gezorgd dat er op de betonnen fundering nog een stalen constructie was voorzien om het geheel wat hoger te krijgen. De plantjes in de plantenbak kunnen nu rustig verder groeien zonder het zicht op de monitoren weg te nemen.

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over custom buitenzuilen of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop! 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in.

Meer informatie over Oscart?

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak