RESELLERS GEZOCHT

Easy ordering bij eazie restaurants

Dinsdag 12 Juli 2022

Geniet van gezonde voeding bij eazie

Het doel van de eazie restaurants is dat hun gasten volop genieten van het leven! Gezonde voeding hoort daarbij. Daarom maakt eazie het voor iedereen makkelijk en leuk om te genieten van healthy food, mét Asian twist. De gasten kunnen een gerecht kiezen uit het menu of ze stellen het samen zodat het helemaal bij hun wensen past. Wat ze ook kiezen, het maakt je lichaam sterker met powerful veggies én Asian spices die iets extra's voor je doen. It's that eazie.

De ideale omgeving voor een bestelzuil

Omdat je bij de eazie restaurants je menu helemaal zelf kunt samenstellen is de inzet van een bestelzuil hiervoor ideaal. Je kunt eenvoudig menu-opties aan- en uitzetten, ingrediënten toevoegen of verwijderen en drankkeuze meteen in het bestelproces meenemen. In het eazie restaurant in Utrecht is een duo bestelzuil geplaatst en geïnstalleerd, voor het restaurant in Den Haag is er gekozen voor een baliemodel. Uiteraard voorzien van bestelsoftware en pin terminals. De duo bestelkiosk is ook uitgevoerd met bestickering in de huisstijl van eazie. Na deze twee restaurants zullen er meerdere gaan volgen.

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over food / QSR bestelzuilen of andere interactieve oplossingen? Bezoek ons Interactive Experience Center voor een rondleiding van alle interactieve oplossingen die we hebben.
Of neem contact op met Prestop via 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak