RESELLERS GEZOCHT

Eazie gaat volop bestelzuilen inzetten

Prestop Eazie bestelzuil Luminant

Healthy bestellen bij Eazie

Na een voorzichtige start, waarbij de bestelapplicatie werd gefinetuned, zijn Eazie en de franchisers van Eazie (in totaal 25 vestigingen) volop begonnen om niet alleen staande bestelzuilen, maar ook de baliemodellen verder te gaan implementeren in hun restaurants. Een aantal vestigingen hebben er zelfs voor gekozen om een tweede bestelzuil of baliemodel neer te zetten, twee maanden nadat er al een bestelzuil door Prestop is geplaatst. Het fraaie aan de bestelzuil is dat ze niet alleen hebben gekozen om de zijkant in hun huisstijl kleur groen aan te lichten met led, maar ook te kiezen voor een heel fraaie sticker te plaatsen over het gehele front van de zuil

Prestop Eazie bestelzuil baliemodel Evolution

Duurzame bestelzuilen

Dit is namelijk één van de grote pluspunten van onze zuil. Doordat wij de monitor achter glas verwerken is het mogelijk om het front te bestickeren. Bij zuilen waarbij de monitor is ingebouwd in het front is dit niet mogelijk doordat er ten allen tijde een spleet langs de monitor zichtbaar zal zijn. Verder is het ook zo dat mocht het model monitor veranderen en niet meer beschikbaar zijn het probleem dan ook is dat de gehele kiosk moet worden aangepast of zelfs niet meer bruikbaar is. Prestop heeft dit probleem niet omdat het een meerdere type monitoren achter de glasplaat kan monitoren. Zelfs na drie jaar mocht de monitor vervangen moeten worden vanwege einde levensduur dan kan Prestop de zuil weer een upgrade geven.

Doordat we een zeer duurzaam product maar ook fraai product hebben heeft Eazie voor ons gekozen. En hier zijn we trots op.

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over food / QSR bestelzuilen of andere interactieve oplossingen? Bezoek ons Interactive Experience Center voor een rondleiding van alle interactieve oplossingen die we hebben.
Of neem contact op met Prestop via 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak