RESELLERS GEZOCHT

Een geslaagd Data Insights Event met inspirerende gastsprekers

Woensdag 21 Februari 2024

Maandag hebben we een inspirerend Horeca Insights Event gehouden in samenwerking met Jamezz, Mollie en Piggy. We kijken terug op een geslaagde bijeenkomst met inspirerende gastsprekers Marc van Venrooij van The Coca-Cola Company, Daan Boersma van Cohelion, en Kevin Leusink van De Beren.

Het evenement bood een diepgaande verkenning in het real-life gebruik van data en hoe deze optimaal benut kan worden door ondernemers in de horeca. Van het voorspellen van toekomstige vraag tot nauwkeurige personeelsplanning, we hebben de tools besproken om over- of onderbezetting te vermijden en in plaats daarvan te streven naar geoptimaliseerde inkomstenstromen.

Bedankt aan alle deelnemers en sprekers die dit evenement tot een succes hebben gemaakt. Laten we samen blijven streven naar innovatie en groei in de horecabranche!

Bekijk Prestop's bestelzuilen voor de horeca

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak