RESELLERS GEZOCHT

Een revolutie: De Kiosk Evolution 32 inch LED!

Maandag 19 Februari 2024

Wij zijn verheugd om onze nieuwste innovatie te introduceren: de Prestop Evolution 32 inch met LED Rand. Deze indrukwekkende zuil combineert geavanceerde technologie met een strak en eigentijds design om een ongeëvenaarde interactieve ervaring te bieden.

Bekijk de zuilen hier en vraag een offerte aan

Belangrijkste Kenmerken:

  1. LED randverlichting: De toevoeging van een dynamische LED rand geeft de zuil een modern en opvallend uiterlijk. De verlichting kan worden aangepast om de sfeer te complementeren of om specifieke informatie te benadrukken, waardoor de aandacht van gebruikers wordt getrokken.
  2. 32 inch portrait touchscreen: Het heldere 32 inch touchscreen in portretmodus biedt een meeslepende en intuïtieve gebruikerservaring. De hoge resolutie zorgt voor scherpe beelden en levendige kleuren, waardoor je content tot leven komt.

  3. Modulair ontwerp (enkel- en dubbelzijdig en voor aan de wand): Het modulaire ontwerp maakt het eenvoudig om de zuil aan te passen aan specifieke behoeften. Zo kunnen we deze in drie varianten aanbieden en kunnen we verschillende accessoires toevoegen, zoals een pinautomaat, camera of printer, om aan jouw unieke eisen te voldoen.

  4. Duurzaam en veilig: De zuil is vervaardigd met hoogwaardige materialen en voldoet aan de strengste veiligheidsnormen. Hierdoor is het product duurzaam, betrouwbaar en geschikt voor diverse omgevingen.

Toepassingen van de EV32P LED

De Prestop Evolution 32 inch portrait zuil met LED rand is ideaal voor diverse toepassingen, waaronder:

  • Interactieve infoverstrekking in winkels, musea of tijdens beurzen.
  • Zelfbedieningskiosken voor horeca tot aan retail, en als registratiezuil.
  • Digitale bewegwijzering om bezoekers te begeleiden en informeren.
  • Entertainmentdoeleinden, zoals interactieve games of presentaties.

Wij zijn ervan overtuigd dat de 32" portrait zuil met LED rand een waardevolle aanvulling zal zijn als interactieve oplossing. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een demonstratie te plannen. Ontdek de toekomst van interactieve technologie met Prestop!

Geïnteresseerd in deze 32" Evolution LED (bestel)zuil?

Bekijk de zuilen hier en vraag een offerte aan

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak