RESELLERS GEZOCHT

Eerdaags staat in iedere Prénatal winkel een bestelzuil

Woensdag 06 November 2019

Daniel Dunk van Prénatal is ecommerce manager. Hij vertelt: "Voor de winkels van Prénatal waren we op zoek naar een oplossing die bijdraagt aan onze omnichannel strategie en onze winkelmedewerkers helpt om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn. Al snel kwamen we uit bij Prestop. Na een bezoek aan het Interactive Experience Center van Prestop wisten we zeker dat we in de winkels bestelzuilen wilden gaan plaatsen."

Bestelzuil met barcodescanner en pinautomaat

Ze hebben gekozen voor een bestelzuil van Prestop met een 24” PCAP edge-to-edge touchscreen met ingebouwde barcodescanner en pinautomaat. Via de bestelzuil kunnen klanten artikelen scannen, om zo de betreffende productpagina via de webshop in beeld te krijgen en de mogelijkheid hebben om artikelen te bestellen en direct te betalen. Ook kunnen klanten de productpagina (de URL) naar zichzelf mailen en zich via het aanmeldformulier inschrijven voor de nieuwsbrief.

Bestelzuilen    SiteKiosk

Alles van A tot Z geregeld door Prestop

Voor Prénatal is het van belang dat alles door één partij wordt gedaan. Prestop ontzorgt door alles uit handen te nemen, zij verzorgen de hardware, inrichting van skin en veilige weergave van webshop met SiteKiosk, koppeling met pinautomaat en barcodescanner, support en het beheer van de bestelzuilen. Voor Prénatal hebben ze zelfs de planning en organisatie voor de totale uitrol van de zuilen verzorgd.

Inmiddels is de uitrol gestart om 46 Prénatal winkels in Nederland te voorzien van een Prestop bestelzuil.

Prestop Bestelzuil Prénatal

Meer informatie

Wil je meer informatie over bestelzuilen, SiteKiosk of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak