Eerdaags staat in iedere Prénatal winkel een bestelzuil

Woensdag 06 November 2019

Daniel Dunk van Prénatal is ecommerce manager. Hij vertelt: "Voor de winkels van Prénatal waren we op zoek naar een oplossing die bijdraagt aan onze omnichannel strategie en onze winkelmedewerkers helpt om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn. Al snel kwamen we uit bij Prestop. Na een bezoek aan het Interactive Experience Center van Prestop wisten we zeker dat we in de winkels bestelzuilen wilden gaan plaatsen."

Bestelzuil met barcodescanner en pinautomaat

Ze hebben gekozen voor een bestelzuil van Prestop met een 24” PCAP edge-to-edge touchscreen met ingebouwde barcodescanner en pinautomaat. Via de bestelzuil kunnen klanten artikelen scannen, om zo de betreffende productpagina via de webshop in beeld te krijgen en de mogelijkheid hebben om artikelen te bestellen en direct te betalen. Ook kunnen klanten de productpagina (de URL) naar zichzelf mailen en zich via het aanmeldformulier inschrijven voor de nieuwsbrief.

Bestelzuilen    SiteKiosk

Alles van A tot Z geregeld door Prestop

Voor Prénatal is het van belang dat alles door één partij wordt gedaan. Prestop ontzorgt door alles uit handen te nemen, zij verzorgen de hardware, inrichting van skin en veilige weergave van webshop met SiteKiosk, koppeling met pinautomaat en barcodescanner, support en het beheer van de bestelzuilen. Voor Prénatal hebben ze zelfs de planning en organisatie voor de totale uitrol van de zuilen verzorgd.

Inmiddels is de uitrol gestart om 46 Prénatal winkels in Nederland te voorzien van een Prestop bestelzuil.

Prestop Bestelzuil Prénatal

Meer informatie

Wil je meer informatie over bestelzuilen, SiteKiosk of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Boek nu

interactive live stream.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa, echter voorlopig alleen via verbinding met Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken met de demo’s die de presentatoren op veilige afstand van elkaar geven. Onze productmanagers streamen met je mee vanuit thuis om alle vragen direct te beantwoorden over de meer dan 60 interactieve oplossingen. Oplossingen die tijdens deze crisis, maar uiteraard direct hierna, direct zijn in te zetten.

Zodra het weer kan ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel.

 

boek nu een Interactive Live Stream