Eerdaags staat in iedere Prénatal winkel een bestelzuil

Woensdag 06 November 2019

Daniel Dunk van Prénatal is ecommerce manager. Hij vertelt: "Voor de winkels van Prénatal waren we op zoek naar een oplossing die bijdraagt aan onze omnichannel strategie en onze winkelmedewerkers helpt om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn. Al snel kwamen we uit bij Prestop. Na een bezoek aan het Interactive Experience Center van Prestop wisten we zeker dat we in de winkels bestelzuilen wilden gaan plaatsen."

Bestelzuil met barcodescanner en pinautomaat

Ze hebben gekozen voor een bestelzuil van Prestop met een 24” PCAP edge-to-edge touchscreen met ingebouwde barcodescanner en pinautomaat. Via de bestelzuil kunnen klanten artikelen scannen, om zo de betreffende productpagina via de webshop in beeld te krijgen en de mogelijkheid hebben om artikelen te bestellen en direct te betalen. Ook kunnen klanten de productpagina (de URL) naar zichzelf mailen en zich via het aanmeldformulier inschrijven voor de nieuwsbrief.

Bestelzuilen    SiteKiosk

Alles van A tot Z geregeld door Prestop

Voor Prénatal is het van belang dat alles door één partij wordt gedaan. Prestop ontzorgt door alles uit handen te nemen, zij verzorgen de hardware, inrichting van skin en veilige weergave van webshop met SiteKiosk, koppeling met pinautomaat en barcodescanner, support en het beheer van de bestelzuilen. Voor Prénatal hebben ze zelfs de planning en organisatie voor de totale uitrol van de zuilen verzorgd.

Inmiddels is de uitrol gestart om 46 Prénatal winkels in Nederland te voorzien van een Prestop bestelzuil.

Prestop Bestelzuil Prénatal

Meer informatie

Wil je meer informatie over bestelzuilen, SiteKiosk of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom