Ben jij onze nieuwe collega?

Eerste videobellen voor ouderen en ouderen met dementie goed verlopen

Dinsdag 31 Maart 2020

Voor iedereen in een verzorgingstehuis zijn het eenzame dagen, sinds de maatregelen voor het Coranavirus. Niemand mag meer bezoek ontvangen en ook zij moeten zo veel mogelijk binnen blijven. Ouderen zijn nu degenen die het meest getroffen zijn door het virus, daarom heeft Prestop zijn voor hun die het echt nodig hebben, een gratis videobelTV ter beschikking gesteld.

Het eerste verzorgingstehuis, QuaRijn in Doorn heeft nu de videobelTV, hier zijn ze heel blij mee. Nu kunnen ouderen, waaronder ouderen met dementie videobellen met hun naasten. Op de onderstaande knop zie je een brief van Ilona Wakker van QuaRijn naar haar collega's waarin ze vertelt over haar ervaringen (met haar toestemming).

 brief leefpleziercoach QuaRijn

Interesse in gratis videobellen voor verpleeghuizen?

Klik op onderstaande knop om op de site met meer informatie over videobellen voor verpleeghuizen te komen.

saamzorgt.nl

 

Gelukkig is er veel vraag naar de gratis videobel-oplossing voor verpleeghuizen. Dat is natuurlijk top! Om alles goed te coördineren ontvangen wij graag de aanvraag van de videobel online.

Klik op onderstaande knop voor het aanvraagformulier van videobellen voor verpleeghuizen.

aanvraagformulier gratis videobellen

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding