Energiezuinige buitenzuilen voor GoAbout

Dinsdag 20 Februari 2018

Voor GoAbout – de persoonlijke reisplanner voor reizigers – heeft Prestop voor een OV-bedrijf dertien buitenzuilen met een 55″ high brightness (tot 3500 Nits) touchscreen geproduceerd. Zo wordt reizen nog gemakkelijker voor reizigers.

Energiebesparing

In de buitenzuil – die 24/7 gebruikt wordt – zit een lichtsensor die het scherm automatisch dimt als het donker wordt. Zo kunnen reizigers altijd op een gebruiksvriendelijke manier via het grote, heldere touchscreen van de buitenzuil een bestemming op de kaart zoeken met persoonlijk reisadvies. Dit voorjaar worden de buitenzuilen geplaatst in Utrecht.

 

Meer weten? Neem contact op!

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom