Energiezuinige buitenzuilen voor GoAbout

Dinsdag 20 Februari 2018

Voor GoAbout – de persoonlijke reisplanner voor reizigers – heeft Prestop voor een OV-bedrijf dertien buitenzuilen met een 55″ high brightness (tot 3500 Nits) touchscreen geproduceerd. Zo wordt reizen nog gemakkelijker voor reizigers.

Energiebesparing

In de buitenzuil – die 24/7 gebruikt wordt – zit een lichtsensor die het scherm automatisch dimt als het donker wordt. Zo kunnen reizigers altijd op een gebruiksvriendelijke manier via het grote, heldere touchscreen van de buitenzuil een bestemming op de kaart zoeken met persoonlijk reisadvies. Dit voorjaar worden de buitenzuilen geplaatst in Utrecht.

 

Meer weten? Neem contact op!

Bezoek nu

digitaal ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center ter wereld. In principe ben je altijd welkom, echter voorlopig alleen via verbinding met Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vragen stellen, alleen nu vanuit thuis! Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

Zodra het weer kan ben je van harte welkom in ons Interactieve Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel.

 

plan nu een digitale rondleiding in