RESELLERS GEZOCHT

Enquêtezuil is de perfecte oplossing voor winkel(centra)

Dinsdag 30 November 2021

Voor Motify en zijn business partner Locatus heeft Prestop dit jaar een zuil ontwikkeld die perfect geeigend is voor de enquête software. De totaaloplossing genaamd “de Belevingsmonitor” wordt op steeds meer plekken in Nederland ingezet. Enkele voorbeelden hiervan zijn Westfield Mall of the Netherlands, De Heuvel in Eindhoven, winkelcentrum Crimpenhof en Van der Vorm Vastgoed. Alle zijn het winkels en winkelcentra die willen weten wat nou de wensen en eisen zijn van de bezoekers en hoe ze deze het beste kunnen beantwoorden. Zowel aan de marketing als ook de communicatie knoppen te draaien, kan er gelijk een effect worden gemeten en worden bekeken wat werkt en wat niet. Het scherm van de enquêtezuil is makkelijk te lezen en gebruiken.

Het scherm van de enquêtezuil is geïntegreerd in een mooi nieuw design en om overal waar geen vast internet is een goed bereik te hebben, is er een 4G-router in de zuil geplaatst. Voor een goede ontvangst is er een antivandalisme-antenne op de kiosk geïnstalleerd.

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over enquêtezuilen of andere interactieve oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop! 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak