RESELLERS GEZOCHT

Eventkiosk flightcase balie bestelzuil nu beschikbaar

Donderdag 06 Oktober 2022

Flightcase baliezuil

Prestop ontwikkelde deze kiosk specifiek voor een bedrijf dat lockers verhuurt op allerlei evenementen en waar bezoekers de betaling kunnen uitvoeren. In dit eenvoudig mee te nemen model zit een 10” Android touchscreen verwerkt, een P400 betaalterminal, barcode scanner en twee bonnenprinters. Er is gekozen voor twee relatief kleine bonnenprinters die een niet te grote papierrol kunnen dragen om de totale oplossing zo compact mogelijk te houden. De software zorgt er echter voor dat wanneer het papier van een printer leeg is deze overschakelt naar de tweede printer.

Deze informatiezuil is zo eenvoudig mee te nemen doordat alle componenten zijn verwerkt in een kleine flightcase. Wanneer je de deksel over het zuiltje heen zet kun je hem oppakken en veilig transporteren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over bestelzuilen of andere interactieve oplossingen? Bezoek ons Interactive Experience Center voor een rondleiding van alle interactieve oplossingen die we hebben.

Of neem contact op met Prestop via 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak