We zoeken altijd voor nieuw talent!

Experience Centre verder uitgebreid

Vrijdag 16 Juli 2021

Het grootste Interactive Experience Centre van Europa is nog verder uitgebreid. In een aparte ruimte kan Prestop nu diverse oplossingen demonstreren specifiek voor de QSR’s,  Lunchrooms, snack bars, etc..

 

Naast een demonstratie van de diverse bestelzuilen kunt u ook een demonstratie krijgen van een oplossing met contant betalen en van diverse sw oplossingen. Prestop werkt samen met de top drie van sw partners die gespecialiseerd zijn in oplossingen voor de hospitality markt.

 

Samen met deze partners heeft Prestop al diverse klanten mogen bedienen met de levering van bestelzuilen. Op onze pagina over bestelzuilen treft u nog meer informatie aan over onze oplossing.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding