RESELLERS GEZOCHT

Express check-in zuil met keylocker voor autodealer

De toekomst van aftersales processen

De huidige en toekomstige ontwikkelingen in de automotive branche vereisen een efficiëntere inrichting van aftersales processen. Klanten verwachten de beste en meest innovatieve service. Hierbij staan transparantie en digitalisering centraal, zonder het belang van persoonlijk klantcontact uit het oog te verliezen.

Vraag maatwerk aan

Wat is de Express Check-In zuil?

De meest recente vernieuwing in dit proces is de express check-in zuil voor Emil Frey van Prestop. Deze unieke service stelt klanten in staat hun auto snel en eenvoudig digitaal in te checken bij een bezoek aan de werkplaats. Dit systeem biedt een oplossing voor lange wachttijden bij de servicebalie, vooral tijdens drukke momenten.

Hoe werkt de Express Check-In zuil?

Na het verifiëren van de klant via kenteken of e-mailadres, kan de klant een geheime code gebruiken om de autosleutel in een van de kluisjes achter te laten. De monteur ontvangt een bericht zodra de sleutel is ingeleverd. Vervolgens kan hij met een QR-code de sleutel ophalen en direct aan de slag gaan met de werkzaamheden.

Vraag maatwerk aan

Technische specificaties van de zuil

De zuil zelf is ontworpen en geproduceerd door Prestop. Het apparaat is uitgerust met een 27" touchscreen en een 27" signage scherm. Het bovenste display wordt aangestuurd door de RAP Playersoftware, terwijl de lockersoftware afkomstig is van Claire Automotive. Deze combinatie zorgt voor een naadloze en efficiënte gebruikerservaring.

Voordelen van de Express Check-In Zuil

Het gebruik van de express check-in zuil biedt tal van voordelen. Allereerst worden wachttijden aanzienlijk verminderd. Klanten kunnen hun auto snel inchecken, wat zorgt voor een soepelere doorstroom bij de servicebalie. Daarnaast verhoogt de digitalisering de transparantie en efficiëntie van de processen, wat leidt tot een hogere klanttevredenheid.

Conclusie

De introductie van de express check-in zuil markeert een belangrijke stap in de modernisering van aftersales processen in de automotive branche. Door de combinatie van innovatieve technologie en klantgerichte service, wordt niet alleen de efficiëntie verhoogd, maar ook de klanttevredenheid verbeterd. Emil Frey zet hiermee een nieuwe standaard in de sector, waarbij de waarde van persoonlijk contact en digitalisering hand in hand gaan.

Vraag maatwerk aan

digitale receptie check-in keylocker prestop

Express check-in zuil keylocker

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak