RESELLERS GEZOCHT

Express check-in zuil met keylocker voor autodealer

Maandag 20 December 2021

Express check-in zuil keylocker

De huidige en toekomstige ontwikkelingen in de Automotive branche maken het nodig om Aftersales processen efficiënter in te richten en klanten de beste en innovatiefste service te bieden. Hierbij staat volledige transparantie en digitalisering richting de klanten centraal, waarbij de waarde van het persoonlijk klantcontact voorop staat.

De recentste vernieuwing binnen dit proces is de Express check-in zuil voor Emil Frey.

Met deze unieke extra service kunnen klanten hun auto snel en eenvoudig digitaal inchecken tijdens hun bezoek aan de werkplaats.

Door de snellere sleutelafgifte worden wachttijden bij de servicebalie verminderd in het geval van een drukke ochtend/middag.

Na verificatie van de klant met kenteken of e-mailadres kan de klant via een geheime code de sleutel in één van de kluisjes achter laten. De monteur krijgt bericht dat de sleutel is ontvangen en kan middels een QR-code de sleutel ophalen uit het kluisje en starten met de werkzaamheden.

De zuil zelf is ontworpen en geproduceerd door Prestop met een 27" touchscreen en een 27" signage scherm. Het bovenste signage display wordt gestuurd door de RAP Playersoftware en de locker software komt van Claire Automotive.

Hieronder vindt u een video ter demonstratie.

digitale receptie check-in keylocker prestop

Express check-in zuil keylocker

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over aanmeldzuilen, custom oplossingen, of andere interactieve oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop! 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak