SPECIALE AANBIEDING: Evolution Kiosk koop/huur

Extra inkomsten voor uw Museum zonder investeringen!

Dinsdag 09 November 2021

Door het plaatsen van deze gratis* Prestop BV bestelzuil in uw Museum krijgt u interessante extra inkomsten.

Bezoekers bestellen hier giclée-kunstreproducties en betalen direct aan het Museum. Artimedes BV zorgt vervolgens voor het printen, inlijsten, inpakken en wereldwijd verzenden van de bestelling. De helft van de netto verkoopprijs, minus de verzendkosten, is voor het Museum! Het assortiment dat u aanbiedt kan bestaan uit uitsluitend uw eigen beeldmateriaal en/of uit gelicenseerde beelden van bijv. Van Gogh of Jopie Huisman. Deze software die draait op SiteKiosk is ook gratis beschikbaar als webapplicatie voor uw website, zodat u daar 24/7 inkomsten genereert.

Informeer naar de voorwaarden

info@artimedes.com

verkoop@prestop.nl

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding