RESELLERS GEZOCHT

Faurecia is een belangrijke speler in de wereldwijde automobielindustrie. De productie, welke plaatsvindt in 35 landen, wordt bij Faurecia Roermond ondersteund met interactieve werkinstructies die getoond worden op een industriezuil van Prestop.

Industriezuil met werkinstructies

Prestop heeft voor Faurecia een industriezuil met een 32″ touchscreen ontworpen en geproduceerd. De zuil is voorzien van volledig gehard glas (bezel free) aan de bovenkant en heeft een beschermbeugel aan de onderkant. Daarnaast is de zuil stofdicht, dus ideaal voor een werkomgeving!

In verschillende werkruimtes zijn in totaal zes zuilen geplaatst waarop werkinstructies getoond worden via PADS. De PADS configuratie en interactieve werkomgeving is gemaakt door Omnivision. Wat ook handig is voor Faurecia is dat de content op afstand kan worden aangepast en beheerd.

Brochure industriezuilen

Meer informatie

Wil je meer informatie over de Faurecia industriezuilen of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl  |  Vul het contactformulier in.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak