RESELLERS GEZOCHT

Flagship store Tommy Hilfiger in Düsseldorf met touchscreens van Prestop

In de nieuw geopende flagship store van Tommy Hilfiger in Düsseldorf heeft Prestop verschillende interactieve oplossingen geplaatst. De winkel is nu bijna twee keer zo groot, zodat de verschillende collecties en accessoires hun eigen plek hebben. Voor een nog betere winkelervaring is gekozen om, op bepaalde gedeeltes van de winkel, een interactieve oplossing te plaatsen met een touchscreen.

Meer touchscreens in Tommy Hilfiger winkel

Bij de paskamers vind je 'shoppable walls', twee 65" 4K PCAP touchscreens met LED verlichting en een ingebouwde camera. Deze dienen als 'Digital Endless Aisles' waarmee klanten toegang hebben tot de volledige collectie van Tommy Hilfiger. In de kids corner staat een uniek meubel wat de aandacht trekt en op het ingebouwde 32" PCAP touchscreen kunnen ouders de gehele kindercollectie bekijken en bestellen. Bij de jeanscollectie is de Denim Fit Guide zichtbaar op een 40" PCAP touchscreen, maar ook bij de schoenen- en sportcollectie hebben we een 40" PCAP touchscreen ingebouwd.

Meer informatie

Wil je meer informatie over touchscreens, videowallsinteractieve spiegels of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak