Flagship store Tommy Hilfiger in Düsseldorf met touchscreens van Prestop

Vrijdag 30 Augustus 2019

In de nieuw geopende flagship store van Tommy Hilfiger in Düsseldorf heeft Prestop verschillende interactieve oplossingen geplaatst. De winkel is nu bijna twee keer zo groot, zodat de verschillende collecties en accessoires hun eigen plek hebben. Voor een nog betere winkelervaring is gekozen om, op bepaalde gedeeltes van de winkel, een interactieve oplossing te plaatsen met een touchscreen.

Meer touchscreens in Tommy Hilfiger winkel

Bij de paskamers vind je 'shoppable walls', twee 65" 4K PCAP touchscreens met LED verlichting en een ingebouwde camera. Deze dienen als 'Digital Endless Aisles' waarmee klanten toegang hebben tot de volledige collectie van Tommy Hilfiger. In de kids corner staat een uniek meubel wat de aandacht trekt en op het ingebouwde 32" PCAP touchscreen kunnen ouders de gehele kindercollectie bekijken en bestellen. Bij de jeanscollectie is de Denim Fit Guide zichtbaar op een 40" PCAP touchscreen, maar ook bij de schoenen- en sportcollectie hebben we een 40" PCAP touchscreen ingebouwd.

Meer informatie

Wil je meer informatie over touchscreens, videowallsinteractieve spiegels of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Ook nu ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Daarnaast geven we digitale tours via Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vanuit thuis vragen stellen. Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

 

plan een (digitale) rondleiding