RESELLERS GEZOCHT

Frituur 't Oostveld in België nu modernste snackbar van Vlaanderen

Snackbar zorgt voor snellere service en bestelgemak

Samen met MDWare heeft Prestop een frituurzaak in België voorzien van een mooie besteloplossing. Prestop heeft hiervoor twee 32" Evolution zuilen geleverd. Deze hebben een thermische bonprinter en een p400 pinterminal. MDWare heeft de software en integratie geregeld van Lightspeed. Nu heeft Frituur 't Oostveld een geweldige besteloplossing staan. 

Voordelen QSR bestelzuil

't Oostveld zet de zuilen ook in omdat bewezen is dat een bestelzuil significant meer omzet oplevert omdat er veel meer side sales is. De cafetaria zal zien dat, door de bestelzuilen, de bestellingen tot wel 30% in waarde zullen stijgen, ze een efficiëntere personeelsinzet zullen hebben en extra eyecatchers hebben. Ze kunnen zich nu volledig richten op het maken van de lekkerste snacks. Uniek is de afwerking van onze touchscreens. Door alles achter glas te plaatsen, i.p.v. in te bouwen, krijg je een geheel glazen voorkant. Hierdoor is de zuil zeer eenvoudig schoon te maken/houden.

 

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over food / QSR bestelzuilen of andere interactieve oplossingen? Bezoek ons Interactive Experience Center voor een rondleiding van alle interactieve oplossingen die we hebben.
Of neem contact op met Prestop via 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak