RESELLERS GEZOCHT

Ga er op uit! Tips voor een dagje uit in de Achterhoek op onze touchscreens

Woensdag 07 Juni 2023

Camping De Italiaanse Meren in Kotten en Camping Goorzicht in Aalten zijn twee prachtige campings gelegen in het oosten van Nederland. Deze idyllische vakantiebestemmingen bieden een perfecte mix van natuurlijke schoonheid, rust en recreatiemogelijkheden. Of je nu een liefhebber bent van het buitenleven, wilt genieten van de serene omgeving of op zoek bent naar avontuurlijke activiteiten, deze campings hebben voor elk wat wils. Met hun schilderachtige landschappen, ruime kampeerplaatsen en moderne faciliteiten, beloven Camping De Italiaanse Meren en Camping Goorzicht een onvergetelijke vakantie-ervaring te bieden voor gezinnen, stelletjes en vriendengroepen.

Prestop heeft in samenwerking met DestinatieX twee 43 inch touchscreens geleverd als informatiepunten. Deze touchscreens zijn uitgerust met de geavanceerde DestinatieX-software, waarmee de gasten toegang hebben tot informatie en activiteiten in de prachtige regio Achterhoek.

Nieuwe interactieve touchscreens verrijken gastervaring op campings

Met de introductie van deze interactieve touchscreens zet Prestop een nieuwe stap in het verrijken van de gastervaring op campings. De gasten kunnen nu eenvoudig en snel relevante informatie opvragen en zich laten inspireren door de vele mogelijkheden die de Achterhoek te bieden heeft.

De DestinatieX-software stelt de gasten in staat om op een intuïtieve manier informatie te verkrijgen over lokale bezienswaardigheden, culturele evenementen, wandel- en fietsroutes, en nog veel meer. De touchscreens bieden een overzichtelijke interface en zijn gemakkelijk te bedienen, zelfs voor mensen die niet bekend zijn met dit soort technologie.

 

43 inch touchscreen Prestop in camping glamping

Informatie en activiteiten in de Achterhoek binnen handbereik

Zowel Camping De Italiaanse Meren als Camping Goorzicht hebben de touchscreens strategisch geplaatst op centrale locaties, zoals de receptie of het informatiecentrum. Op deze manier hebben de gasten gemakkelijk toegang tot de informatie die ze nodig hebben en kunnen ze hun verblijf in de Achterhoek optimaal plannen.

De campings zijn enthousiast over de toevoeging van de touchscreens en hebben hoge verwachtingen van de impact op de gasttevredenheid. De interactieve mogelijkheden en de rijkdom aan informatie die de DestinatieX-software biedt, zullen ongetwijfeld bijdragen aan een nog betere vakantiebeleving voor de gasten.

Met de levering van de twee 43 inch touchscreens en de DestinatieX-software aan Camping De Italiaanse Meren en Camping Goorzicht, bewijst Prestop opnieuw zijn expertise in het leveren van innovatieve oplossingen die de gastervaring naar een hoger niveau tillen.

Geïnteresseerd in touchscreens voor jouw camping of glamping?

Vul het contactformulier in   bezoek ons interactive experience center

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak