SPECIALE AANBIEDING: Evolution Kiosk koop/huur

Gasten kunnen nu in Hotel The Match 24/7 hun snacks afrekenen bij de bestelzuil

Dinsdag 23 Maart 2021

Als gasten midden in de nacht de hongerklop hebben, kunnen ze nu eenvoudig naar de Match Market in het hotel die 24/7 open is. In het hotel op de Kleine Berg in het centrum van Eindhoven kunnen gasten gewoon iets lekkers pakken, scannen die hap, gelijk betalen met hun betaalpasje of de smartphone en ervan genieten.

De 24 inch modulaire bestelzuil is naast een betaalterminal en scanner ook voorzien van een bonprinter. In samenwerking met Leqqr, die het betalingsproces en de terminal heeft geregeld, kunnen gasten nu eenvoudig en snel bestellen in de shop van het hotel.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding