RESELLERS GEZOCHT

Gazelle zet informatiezuilen met Omnitapps in de winkels

Donderdag 26 Maart 2020

Juist in deze moeilijke tijden is het essentieel om innovatief te zijn. Het komt dan ook goed uit dat Gazelle vijf van zijn winkels met informatiezuilen gaat verrijken. Op deze zuilen draait Omnitapps, zodat klanten de soorten fietsen en historie van het merk interactief kunnen bekijken.

Na een pilot met 24" portrait zuilen, heeft Gazelle besloten om voor landscape, 32" zuilen te gaan. Deze kun je nu vinden in Amersfoort, Den Haag, Groningen, Nijmegen en Waalwijk. 

Omnitapps Composer + training

Omnitapps heeft nu zelf de applicatie geconfigureerd, maar Gazelle zal in de nabije toekomst, via een live stream een training volgen, zodat zij zelf de Omnitapps configuratie aan kunnen passen. 

 

informatiezuilen    Omnitapps

Screenshots Gazelle App

Gemaakt met Omnitapps

4
3
6
9
5
7
2
1
8
10

Meer informatie

Wil je meer informatie over informatiezuilen, omnitapps of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl of omnitapps@prestop.nl

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak