RESELLERS GEZOCHT

Gazet voor slagers met een praktijkvoorbeeld-artikel van een Prestop bestelzuil

Donderdag 08 Juni 2023

Uw Slager, een toonaangevende naam in de slagersbranche, heeft onlangs een artikel gepubliceerd in hun magazine, waarin Alexandra Gelijk van Uw Slager 't Wuiver haar ervaringen verteld met het gebruik van de bestelzuil van Prestop in haar slagerij.

Bestelzuil in de slagerij

De bestelzuil, ontwikkeld door Prestop, biedt klanten een gemakkelijke en moderne manier om hun vleeswaren, belegde broodjes, salades en andere producten te bestellen. Met een gebruiksvriendelijke interface van MidMid stelt de bestelzuil klanten in staat om hun keuzes te maken, speciale verzoeken toe te voegen en gepersonaliseerde bestellingen te plaatsen.

Pioniers in de slagersbranche

De samenwerking tussen Uw Slager en Prestop benadrukt het belang van technologische vooruitgang in de slagersbranche. Het biedt slagerijen de mogelijkheid om efficiënter te werken en tegelijkertijd een uitstekende service aan hun klanten te bieden.

 

Lees het artikel hieronder!

uw slager artikel bestelzuilen Prestop

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak