Gemakkelijk de weg vinden in Woonmall Alexandrium met Omnitapps Wayfinding

Dinsdag 15 November 2011

Bij binnenkomst van Woonboulevard Alexandrium kun je er niet omheen. Met twee wayfinding zuilen met een 42” touchscreens en een dubbelzijdig 42” totem in het hart van de woonboulevard worden de bezoekers verwelkomt en geïnformeerd. De bezoekers kunnen vanaf nu heel gericht interactief de weg vragen middels het Touch screen en de intuïtieve route softwareapplicatie.

Het is mogelijk om te zoeken op de verschillende categorieën van de woonwinkels, vervolgens kies je er de gewenste winkel en er verschijnt meer informatie, een plattegrond en indien gewenst een geanimeerde routebeschrijving. Het is zelfs mogelijk om de QR-code te scannen met je smartphone en zo de informatie bij je te dragen terwijl je naar de winkel toe loopt.

Investeringsbedrijf WPM Winkelcentrummanagement doet het beheer en management van 1,6 miljoen m2 winkelvloer waaronder Woonboulevard Alexandrium. WPM Group was op zoek naar innovatieve manier om de oude bewegwijzering te vervangen en is uiteindelijk bij Prestop terecht gekomen. Waar tot een paar jaar geleden een vaste informatie bord werd geplaatst om mensen de weg te wijzen heeft Prestop nu interactieve touchscreens, kiosken en totems geplaatst.

 

Touchscreens

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom