SPECIALE AANBIEDING: Evolution Kiosk koop/huur

Gemakkelijk de weg vinden in Woonmall Alexandrium met Omnitapps Wayfinding

Dinsdag 15 November 2011

Bij binnenkomst van Woonboulevard Alexandrium kun je er niet omheen. Met twee wayfinding zuilen met een 42” touchscreens en een dubbelzijdig 42” totem in het hart van de woonboulevard worden de bezoekers verwelkomt en geïnformeerd. De bezoekers kunnen vanaf nu heel gericht interactief de weg vragen middels het Touch screen en de intuïtieve route softwareapplicatie.

Het is mogelijk om te zoeken op de verschillende categorieën van de woonwinkels, vervolgens kies je er de gewenste winkel en er verschijnt meer informatie, een plattegrond en indien gewenst een geanimeerde routebeschrijving. Het is zelfs mogelijk om de QR-code te scannen met je smartphone en zo de informatie bij je te dragen terwijl je naar de winkel toe loopt.

Investeringsbedrijf WPM Winkelcentrummanagement doet het beheer en management van 1,6 miljoen m2 winkelvloer waaronder Woonboulevard Alexandrium. WPM Group was op zoek naar innovatieve manier om de oude bewegwijzering te vervangen en is uiteindelijk bij Prestop terecht gekomen. Waar tot een paar jaar geleden een vaste informatie bord werd geplaatst om mensen de weg te wijzen heeft Prestop nu interactieve touchscreens, kiosken en totems geplaatst.

 

Touchscreens

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding