RESELLERS GEZOCHT

Gemeente Beek huurt kiosk met Omnitapps voor Pop-up store Veilig Leven

Maandag 23 Oktober 2023

In winkelcentrum Makado in Beek, was gedurende een dikke twee weken een pop-up store Veilig leven. Hier waren er diverse standjes met interactieve spellen, filmpjes, demonstraties, informatie over ondere cybercriminaliteit, valpreventie en meer. Een van die standjes van van gemeente Beek zelf. De gemeente had een 55 inch Evolution kiosk gehuurd met een huur-licentie van Omnitapps. Prestop had de presentatie gemaakt met drie Omnitapps apps.

Test je kennis met de Quiz!

Bezoekers konden zelfstandig een Quiz spelen met vragen over veilig leren leven en het herkennen van gevaar. De vragen hadden een timer en drie mogelijke vragen om het een beetje uitdagend te maken.

Battle 1 tegen 1 met de BattleQuiz

Nog uitdagender werd het als de bezoekers 1 tegen 1 tegen elkaar opgingen in de BattleQuiz. Hierbij moesten zo snel mogelijk op de buzzer drukken wanneer ze het antwoord dachten te weten. Fout? Dan kreeg de andere speler nog een kans.

Leer over anoniem misdaad melden met de swipe media marker

De Swipe Media Marker bevatte een pagina waarop meer informatie te vinden was over misdaad anoniem melden. Wilden de bezoekers meer informatie, dan konden ze een QR code scannen die ze naar een website bracht van Meld Misdaad Anoniem.

Omnitapps huurlicentie voor Gemeente Beek. Twee spelletjes en een informatiepagina
Omnitapps huurlicentie voor Gemeente Beek. Quiz spelletje
Omnitapps huurlicentie voor Gemeente Beek. Battlequiz spelletje
Omnitapps huurlicentie voor Gemeente Beek. BattleQuiz spelletje
Omnitapps huurlicentie voor Gemeente Beek. Informatiepagina Meld Misdaad Anoniem.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak