Gemeente Stein heeft nu Prestop touchscreens en Omnitapps om mensen Zuid-Limburg te laten ontdekken

Dinsdag 16 Juni 2020

Omnitapps en Prestop hebben weer een opdracht voor VVV Zuid-Limburg kunnen doen. Dit keer was de gemeente Stein aan de beurt. Zij hebben nu op drie locaties schermen laten plaatsen. Dit beslaan twee 32" touchscreens en een 24" touchscreen. Omnitapps loopt op alle schermen en is zo geconfigureerd dat het de omgeving Zuid-Limburg laat zien, zowel de natuur als ook de cultuur en de beste plekken om te eten!

Deze drie schermen zijn te vinden in Brouwerij de Fontein, een binnenspeeltuin en een winkelcentrum en kunnen vanaf nu worden gebruikt door iedereen die wat meer wil weten over de regio.

Meer informatie

Wil je meer informatie over inbouw touchscreensOmnitapps4 of andere interactieve oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 607  |  E-mail: info@prestop.nl

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Ook nu ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Daarnaast geven we digitale tours via Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vanuit thuis vragen stellen. Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

 

plan een (digitale) rondleiding