RESELLERS GEZOCHT

Georgia Aquarium kiest voor Inside Explore Touchtafel

Georgia Aquarium, een van de grootste aquaria ter wereld, is bezig met de planning van een nieuwe openbare galerij die in 2020 wordt geopend. Na een succesvolle pilot, waarbij de touchscreen tafel met software van Intersprectral werd getest door bezoekers, hebben zij besloten om de Inside Explorer Touchtafel in hun exposities op te nemen. De touchtafel zal worden gebruikt om de leerervaring voor hun bezoekers en in hun openbare programma's.

"De Inside Explorer Touchtafel creëert een unieke en boeiende mogelijkheid om bezoekers te voorzien van diepgaande informatie over huidig onderzoek in het veld. Het wordt vooral krachtig wanneer het wordt gepresenteerd in een omgeving waar bezoekers zowel de levende dieren als de digitale artefacten naast elkaar kunnen ervaren." Louise Lennersten - CEO Interspectral

 

Touchscreen tafels

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak