Georgia Aquarium kiest voor Inside Explore Touchtafel

Dinsdag 26 Februari 2019

Georgia Aquarium, een van de grootste aquaria ter wereld, is bezig met de planning van een nieuwe openbare galerij die in 2020 wordt geopend. Na een succesvolle pilot, waarbij de touchscreen tafel met software van Intersprectral werd getest door bezoekers, hebben zij besloten om de Inside Explorer Touchtafel in hun exposities op te nemen. De touchtafel zal worden gebruikt om de leerervaring voor hun bezoekers en in hun openbare programma's.

"De Inside Explorer Touchtafel creëert een unieke en boeiende mogelijkheid om bezoekers te voorzien van diepgaande informatie over huidig onderzoek in het veld. Het wordt vooral krachtig wanneer het wordt gepresenteerd in een omgeving waar bezoekers zowel de levende dieren als de digitale artefacten naast elkaar kunnen ervaren." Louise Lennersten - CEO Interspectral

 

Touchscreen tafels

Boek nu

interactive live stream.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa, echter voorlopig alleen via verbinding met Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken met de demo’s die de presentatoren op veilige afstand van elkaar geven. Onze productmanagers streamen met je mee vanuit thuis om alle vragen direct te beantwoorden over de meer dan 60 interactieve oplossingen. Oplossingen die tijdens deze crisis, maar uiteraard direct hierna, direct zijn in te zetten.

Zodra het weer kan ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel.

 

boek nu een Interactive Live Stream