Georgia Aquarium kiest voor Inside Explore Touchtafel

Dinsdag 26 Februari 2019

Georgia Aquarium, een van de grootste aquaria ter wereld, is bezig met de planning van een nieuwe openbare galerij die in 2020 wordt geopend. Na een succesvolle pilot, waarbij de touchscreen tafel met software van Intersprectral werd getest door bezoekers, hebben zij besloten om de Inside Explorer Touchtafel in hun exposities op te nemen. De touchtafel zal worden gebruikt om de leerervaring voor hun bezoekers en in hun openbare programma's.

"De Inside Explorer Touchtafel creëert een unieke en boeiende mogelijkheid om bezoekers te voorzien van diepgaande informatie over huidig onderzoek in het veld. Het wordt vooral krachtig wanneer het wordt gepresenteerd in een omgeving waar bezoekers zowel de levende dieren als de digitale artefacten naast elkaar kunnen ervaren." Louise Lennersten - CEO Interspectral

 

Touchscreen tafels

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom