Georgia Aquarium kiest voor Inside Explore Touchtafel

Dinsdag 26 Februari 2019

Georgia Aquarium, een van de grootste aquaria ter wereld, is bezig met de planning van een nieuwe openbare galerij die in 2020 wordt geopend. Na een succesvolle pilot, waarbij de touchscreen tafel met software van Intersprectral werd getest door bezoekers, hebben zij besloten om de Inside Explorer Touchtafel in hun exposities op te nemen. De touchtafel zal worden gebruikt om de leerervaring voor hun bezoekers en in hun openbare programma's.

"De Inside Explorer Touchtafel creëert een unieke en boeiende mogelijkheid om bezoekers te voorzien van diepgaande informatie over huidig onderzoek in het veld. Het wordt vooral krachtig wanneer het wordt gepresenteerd in een omgeving waar bezoekers zowel de levende dieren als de digitale artefacten naast elkaar kunnen ervaren." Louise Lennersten - CEO Interspectral

 

Touchscreen tafels

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Ook nu ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Daarnaast geven we digitale tours via Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vanuit thuis vragen stellen. Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

 

plan een (digitale) rondleiding