RESELLERS GEZOCHT

Groenrijk Tilburg heeft twee bestelzuilen voor in het tuincentrum

Bestelzuilen met scanners

GroenRijk Tilburg is een compleet en modern tuincentrum gelegen in Tilburg-Noord. Het tuincentrum heeft een zeer uitgebreid assortiment, kortom voor ieder wat wils.

Ze hebben nu twee 24" Eminent bestelzuilen staan van Prestop. Deze heeft een custom frontplaat waarin een Yomani pin terminal, een Honeywell scanner en audio zitten ingebouwd. Daarnaast heeft de zuil bestickering om de bezoekers te laten weten dat er kan worden besteld op de zuil en dat deze bestelling gratis wordt thuisbezorgd. Dit verlaagt de barrière voor klanten om te kopen.

Artikelen scannen met de zuil

Op de zuilen is het mogelijk om naar 3 sites te gaan en de producten te bekijken, bestellen en betalen. Voor twee van deze sites is het zelfs ingesteld om de producten in de winkel te scannen en dat klanten op de desbetreffende productpagina terecht komen, beschermd door SiteKiosk.

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over bestelzuilen of andere interactieve oplossingen? Bezoek ons Interactive Experience Center voor een rondleiding van alle interactieve oplossingen die we hebben.
Of neem contact op met Prestop via 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak